loginnaam:
wachtwoord:
wachtwoord vergeten

 
   
  HOME | TIPS | TRICKS | TRAVEL | TOURNAMENTS | REVIEWS | MAP | FORUM | LINKS LID WORDEN | NIEUWSBRIEF | CONTACT    

linkedin share button
       

Tees4Golf Home

Hartelijk welkom bij Tees4Golf!

Tees4Golf richt zich op de nieuwsgierige, prijsbewuste en reislustige golfer.     
Het doel is om meer duidelijkheid te geven over de prijs/kwaliteit verhouding op en rond golfbanen. Dit alles in het belang van de golfer.

Twee ervaren bogey-spelers bezoeken als mystery guests golfbanen in binnen- en buitenland. Zij beoordelen golfbanen op aspecten als receptie, winkel, kleedkamers, hole 19, oefenfaciliteiten én de holes van tee tot green. Per onderwerp delen ze punten uit, variërend
van 1 t/m 5. Het resultaat van MEER DAN 400 GOLFBAAN REVIEWS staat op deze website.

Iedereen ziet op deze website alle Tips, één Trick, één Travel en één golfbaan Review.
Met een loginnaam en een password kunt u alles bekijken. Voor een jaarlijkse bijdrage van slechts €16 krijgt u toegang tot de Reviews
van meer dan 400 golfbanen, alle Tricks en Travels.
Met één Trick of één Travel verdient de prijsbewuste golfer z'n jaarbijdrage terug. Dat garandeert Tees4Golf!

Ook lid worden?
                                                                                       

Tees4Golf, dé website voor de nieuwsgierige, reislustige en prijsbewuste golfer!

lees meer

 

TIP
Berlijnse Golfweek 2021

aangepast: 05 mei 2021

Van 16 t/m 20 augustus 2021 is de golfweek van Berlijn. Vijf dagen golf op vijf verschillende golfbanen in en om Berlijn. Geniet van cultuur en architectuur in de Duitse hoofdstad en van landschappelijke schoonheid in de deelstaat Brandenburg.
bekijk golf tip


TRICK
Golfhäftet

aangepast: 08 mei 2021

Vanuit Zweden dit sympathieke initiatief.... speel meer dan 1000 golfbanen in o.a. Zweden, Denemarken, Duitsland, Groot Brittannië, Italië, Portugal en Spanje één keer per jaar voor de helft van de normale greenfee prijs.
bekijk golf trick


TRAVEL
Diamond Golf in Neder-Oostenrijk

aangepast: 19 april 2021

Vanuit Wenen richting de Tsjechische grens kom je door het Waldviertel met dichte bossen, stuwmeren, snel stromende beken én mooie uitdagende golfbanen.
Deze streek straal rust en ontspanning uit en is redelijk onbekend bij Nederlandse golfers.
bekijk golf travel


TOURNAMENT
28. Veldener Golf-Cup am Wörthersee

01 mei 2021

Ieder jaar begin mei wordt in Velden am Wörthersee een golfweek georganiseerd. Initiatiefnemer van dit zevendaagse event is Hotel Engstler.
100+ golfers uit Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland strijden die week om de Golf-Cup der Veldener Seehotels.
bekijk golf toernooi

PREVIEW GOLFBAAN REVIEW


rating: 4/5
speeldatum: 2018-11-05

West Cliffs Golf Links
Estrada do Rio Cortiço 4, 2510-665, Vau - Óbidos, Portugal

West Cliffs Golf Links

Deze uitdagende course is ontworpen door landschapsarchitect Cynthia Dye McGarey. In deze door mannen gedomineerde beroepsgroep nu eindelijk eens een vrouw, die voor ontwerp en aanleg van deze course tekende. De golfbaan is op een unieke en natuurlijke manier in het ruige duinlandschap tussen Atlantische Oceaan en Lagoa de Óbidos ingepast. De fairways volgen de glooiingen en ondulaties van het landschap. Slechts de greens geven het gevoel dat ze moesten worden aangelegd.
De golfbaan opende haar deuren in 2017 en staat nu al in de Top 20 van Europese golfbanen.
West Cliffs wordt gemanaged door en werkt samen met Praia D'el Rey.
Voor Portugese begrippen loopt je hier op een uitdagende links course, waar wind op iedere hole de belangrijkste factor is. Zeker zo belangrijk is een verre, rechte afslag op vrijwel alle holes. Fairways beginnen laat, dus kies voor de blauwe of rode tees als de carry van de afslag minder is dan circa 150 meter. In de dichte stekelige heideachtige begroeiing is het terugvinden van de golfbal een onbegonnen en tijdrovende klus. Aangekomen op de fairways.... de holes zijn nog steeds uitdagend en prima te spelen. De afslag is cruciaal voor het neerzetten van een score. 
De greens zijn nu al geweldig en zien er volgroeid en goed onderhouden uit. Er zijn veel verborgen slopes, ze zijn zeer snel en moeilijk te lezen. Neem de tijd om vooraf een paar putts op de oefengreen te maken. Verkeerd lezen of geen gevoel van snelheid dan eindig je zomaar aan de andere kant van de green.
De bunkers zijn goed speelbaar, fair, met iets grof zand en zeer strategisch geplaatst. De fairways, die kun je vergelijken met een gemiddelde green in Nederland.
De afstand tussen green en next tee is soms wat lang, maar neem niet onmiddellijk een buggy, met een redelijk tot goede conditie is de golfbaan goed te lopen.
Blijf tijdens de ronde genieten van de omgeving, de steeds wisselende luchten en het uitzicht over de Atlantische Oceaan.
Het is niet de meest geschikte course voor de beginnende golfer. Toch hier spelen, kies voor de front tees, dan loop je niet de hele ronde naar verloren golfballen te zoeken.
Een greenfee voor deze course is €110 op weekdagen, dat is een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Als je hier goedkoper wilt spelen, kijk op de website van de golfbaan of overweeg een twilight.


locatie receptie oefenen scorekaart
baaninfo faciliteiten kwaliteit clubhuis

TWITTERFEED TEES4GOLF

volg ons op twitter


 
© YM Consult bv | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Nieuwsbrief | Tell-a-friend | FAQ | Linkpartners | © Chato iDeal